Eerste grote soloconcert voor André Hazes in Vlaanderen!

Eerste grote soloconcert voor André Hazes in Vlaanderen!

‘Live in Lotto Arena Antwerpen’

André Hazes was slechts tien jaar toen hij op 27 september 2004 met pakkende woorden afscheid nam van zijn illustere vader en een bomvolle Amsterdam ArenA muisstil kreeg tijdens diens indrukwekkende uitvaartplechtigheid. Dreetje is ondertussen André geworden en na jarenlang succesvol timmeren aan zijn eigen muzikale verhaal, maakt hij zich nu ook op voor zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. Een logische stap, want André Hazes bouwde in Vlaanderen een stevige fanbasis op door o.a. zijn succesvolle doortochten op Het Schlagerfestival in Hasselt, tal van optredens doorheen gans Vlaanderen, het felgesmaakte duet ‘Zeg maar niets meer’ met “onze” Christoff en zijn hitsingle ‘Leef’, welke ook in Vlaanderen al uitgroeide tot een echte klassieker.

Na uitverkochte concerten in Nederland, is het nu tijd voor het grote concertdebuut in Vlaanderen en staat André Hazes op zaterdag 10 november 2018 met zijn live band in de Antwerpse Lotto Arena. André kijkt er zelf enorm naar uit en belooft er samen met het publiek een unieke avond van te maken!

 Tickets voor ‘André Hazes - Live in  Lotto Arena Antwerpen’ zijn vanaf zaterdag 10 maart om 18u00 verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch op +32 (0)70 345 345 (Max. €0,30/Min).