Extra show André Hazes live in Ahoy in de verkoop!

Extra show André Hazes live in Ahoy in de verkoop!

André Hazes stond twee weken geleden voor het eerst in een uitverkocht Ahoy. Vanwege dit grote succes heeft hij daar aangekondigd ook in 2018 met een gloednieuw concert André Hazes Live in Ahoy terug te komen naar Rotterdam. Vandaag maakt producent LiveLane bekend een tweede concert toe te voegen op vrijdag 26 oktober 2018. De kaarten voor de eerste 2018-show verkochten zo snel dat een tweede show niet uit kon blijven.

Hazes: “Ik had natuurlijk wel gehoopt dat ik volgend jaar ook twee concerten mocht doen, maar dat de kaartverkoop voor de eerste show zo snel ging had ik niet durven dromen. Ik ben er zo waanzinnig trots op dat ik volgend jaar nog een keer naar Ahoy mag. Mijn fans maken dit grote avontuur voor mij mogelijk en daar ben ik ze erg dankbaar voor!”

André Hazes maakt met zijn hits Leef en Ik haal alles uit het leven van elke avond een groot feest. Dit zal bij zijn nieuwe concerten in Ahoy niet anders zijn. Haal ook in 2018 alles uit het leven en kom op 26 en 27 oktober feesten in Ahoy! Bestel nu alvast je kaarten en wees verzekerd van de beste plaatsen.

De kaartverkoop voor het extra concert op 26 oktober 2018 start vrijdagochtend 27 oktober om 10.00 uur. Kaarten, vanaf 25 euro, zijn te koop via www.AndreInAhoy.nl

Extra show cta

Extra show cta content