Intro

MediaLane werd in 2014 opgericht door Iris van den Ende en is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen, produceren en distribueren content voor elk platform - TV, LIVE, ONLINE én PRINT. Bij voorkeur vanuit een 360 graden-invalshoek, waarbij de content centraal staat en de platformen elkaar versterken. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, merken en adverteerders.

Eigen content-merken

MediaLane is ook eigenaar van een aantal unieke content-merken. Zoals &C, het 360 graden-merk rondom Chantal Janzen en de YouTube-kanalen PONKERS, TIEN en FILMFABRIEK. Ook hebben wij LIVE labels in onze portfolio, waaronder André Hazes Live in Ahoy, SpaceXperience - LIVE met André Kuipers, Holland zingt Kerst. Voor deze merken verzorgen wij ook de exploitatie.

Talent

Wij geloven in de kracht van talent als het hart van onze content. Daarom werken we nauw samen met gevestigde talenten als Paul de Leeuw, Ivo Niehe en Chantal Janzen. maar ook met YouTube-nieuwkomers PONKERS en vlogsterren als Annet Raket. Het is onze ambitie om verder te investeren in deze poule, om zo talent voor lange termijn aan ons te binden en nieuw talent te helpen ontwikkelen.

Team

Ook achter de schermen werken we met de beste teams van professionals en specialisten binnen elk platform en op elk vakgebied. Van concept, productie tot distributie.

Neem contact op met MediaLane